Davos Youthpalace

Descriere hotel

Acest hostel își întâmpină clienții în Davos.
Hostelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 5 nivele cu un lift și 70 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, o sală de jocuri, o bibliotecă, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. În funcție de disponibilitate, clienții ce călătoresc cu mașina personală pot folosi parcarea (contra cost). Oferta include un autobuz propriu pentru navetă. Bicicliștii au la dispoziție locuri de parcare pentru biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În plus, există un telefon și WiFi. În băi există un duș. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.
De asemenea, pot fi utilizate șezlongurile de pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, tenis, pescuit, călărie, canoe, biliard și bowling. Abonamentele de schi sunt puse în vânzare la fața locului.
Un restaurant stă la dispoziție. Micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.