Acasa Suites

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1198 evaluări

8.9

Descriere hotel

Acest aparthotel își întâmpină clienții la Zürich.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile aparthotelului cuprind o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Clienții hotelului sunt invitați să se relaxeze în grădină. Printre celelalte facilități ale aparthotelului se numără o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare (contra cost). Printre alte servicii se găsesc room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost). Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.
Există un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Datorită amplasării sale, locul de cazare se potrivește bine pentru schiori. O sală de fitness și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. În aparthotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, terapii prin masaj și solariu.
Zona cu restaurante cuprinde un restaurant și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.