Ago Hotel Chinatown

Prezentare generală

Ago Hotel Chinatown

Acest hotel își întâmpină clienții la Bangkok.
Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Facilitățile hotelului cuprind o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service și un serviciu de spălătorie. Pentru comunicare sau pentru desfășurarea activităților de afaceri se poate pune la dispoziție un fax.
Spațiile confortabile de cazare ale locului de cazare contribuie la o ședere plăcută. Mobilierul camerelor cuprinde o presă de călcat pantaloni și WiFi (gratuit). Hotelul oferă camere de nefumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale unității de cazare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu un joc de darts și terapii prin masaj.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un bar. Zilnic sunt servite un mic dejun și un prânz.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Camere pentru nefumători

Localizare

Politicile hotelului

Check-in

Check-in-ul începe la 14:00

Ora limită de check-in: 0:00

Check-out

Check-out înainte de 12:00

Check-out târziu în funcție de disponibilitate

Instrucțiuni speciale pentru check-in

Pentru a face aranjamente pentru check-in, vă rugăm să contactați proprietatea cu cel puțin 24 de ore înainte de sosire, folosind informațiile de pe confirmarea rezervării.

Animale de companie

La hotelul Ago Hotel Chinatown accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Fumători

Fumatul este permis în incinta hotelului Ago Hotel Chinatown

Ore de liniște

Hotelul Ago Hotel Chinatown nu impune program de liniște

Limbi vorbite

Personalul hotelului Ago Hotel Chinatown poate conversa în limbile Engleză, Thailandeză

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

4.0

Modest

din 2 evaluări

Curățenie

3.8

Personal

7.5

Valoare

5

Confort

3.8

Locație

8.8

Servicii

6.3

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?