Four Points By Sheraton Bangkok, Sukhumvit 15

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.6

Foarte bun

din 686 evaluări

Curățenie

9

Personal

9.3

Valoare

8.2

Confort

9

Mai mult

Prezentare generală

Four Points By Sheraton Bangkok, Sukhumvit 15

Hotelul urban se află la aproximativ 3 km de centrul Bangkokului. La doar câteva minute de locul de cazare se află diverse magazine, de asemenea, există legătură la mijloacele de transport public. După aproximativ 30 de km se poate ajunge la aeroportul Bangkok (BKK).
Hotelul oferă 8 Suite Junior, 19 suite, 212 camere single și 56 de camere duble pe 8 nivele la care se poate ajunge cu 4 lifturi. Recepția este deschisă la orice oră. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni stau la dispoziție 4 săli.
În camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Camerele au un pat dublu, un pat „Queen size” sau un pat „King size”. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, un CD player, un DVD player și WiFi. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Unele dintre camere amenajate pentru scaun cu rotile dispun de baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Locul de cazare oferă o serie de posibilități de a face sport și de petrecere a timpului liber. Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, aerobic și un spa. Un club de noapte oferă distracție și divertisment.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienților le stă la dispoziție un restaurant pentru nefumători cu aer condiționat, cu scaune înalte pentru copii și o zonă separată pentru nefumători. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de dimineață. La prânz și cină pot fi alese diverse mâncăruri à la carte.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Meniu masă pentru copii

Fructe

Restaurant

Bar

Snack bar

Prânz la pachet

Meniuri cu diete speciale (la cerere)

Mic dejun în cameră

Fitness

Serviciu de transfer

Serviciu de concierge

Birou de turism

Schimb valutar

Cameră de bagaje

Mobilier exterior

Terasă

Terasă la soare

Divertisment de seară

Club de noapte/DJ

Curăţătorie chimică

Serviciu de călcătorie

Spălătorie

Menaj zilnic

Presă pentru călcat pantaloni

Zonă pentru fumători

Camere pentru nefumători

Localizare

Politicile hotelului

Check-in

Check-in-ul începe la 15:00

Nu se impune oră limită de check-in

Check-out

Check-out înainte de 12:00

Check-out târziu în funcție de disponibilitate

Animale de companie

La hotelul Four Points By Sheraton Bangkok, Sukhumvit 15 accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Grupurile au o limită de 9 persoane

Hotelul Four Points By Sheraton Bangkok, Sukhumvit 15 nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Four Points By Sheraton Bangkok, Sukhumvit 15

Ore de liniște

Hotelul Four Points By Sheraton Bangkok, Sukhumvit 15 nu impune program de liniște

Limbi vorbite

Personalul hotelului Four Points By Sheraton Bangkok, Sukhumvit 15 poate conversa în limbile Engleză, Thailandeză, Chineză

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.6

Foarte bun

din 686 evaluări

Curățenie

9

Personal

9.3

Valoare

8.2

Confort

9

Locație

9.2

Servicii

8.6

Mic dejun

8.5

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?