Tui Blue Palm Beach Palace

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 823 evaluări

8.4

Descriere hotel

Perfect pentru adulții care vor să-și petreacă concediul cu adulți, acest hotel pentru conferințe se află la cam 6 km de centrul insulei Djerba. Cele mai apropiate locuri de făcut cumpărături se află la cam 1 km. Până la aeroportul Djerba (DJE) sunt aproximativ 25 de km.
Cele 3 Suite Junior, cele 4 suite, cele 130 de camere single și cele 130 de camere duble sunt împărțite pe 2 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. O garderobă, o cameră de bagaje și un schimb valutar se numără printre facilitățile hotelului. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un supermarket și un magazin de suveniruri și alte magazine oferă distracție la cumpărături. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie și un coafor. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 10 săli de conferință.
Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de nefumători.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între boccia și volei de plajă. Programul de sporturi acvatice al locului de cazare include schi nautic, windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, hidrobicicletă, plimbări cu banana, canoe, catamaran, scufundări subacvatice și aqua-fitness. În unitatea de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts și yoga, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și solariu. Seara clienții pot să savureze sfârșitul zilei ascultând muzică live.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în unul din cele 4 restaurante (nefumători, aer condiționat și scaun înalt pentru copii). Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de dimineață. La prânz și cină pot fi alese diverse mâncăruri à la carte. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție picnic. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.