Tui Blue Xanthe

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 637 evaluări

8.0

Descriere hotel

Acest hotel spa este amplasat pe o stradă principală, la cam 250 de m de obiectivele turistice populare, în centrul orașului Manavgat se poate ajunge în 100 de m. Locuri de divertisment ca baruri, restaurante și cluburi de noapte, precum și diverse magazine se află nu departe de centrul de cazare. Până la aeroportul Antalya (AYT) sunt aproximativ 60 de km.
Hotelul cu aer condiționat cu un lift dispune de 243 de camere. Recepția este deschisă la orice oră. Printre facilitățile locului de cazare se numără o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un supermarket și un magazin de suveniruri și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost).
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Camerele au un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Clienții se pot odihni în mod activ în zona cu piscine cu 2 piscine în aer liber. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vreme. În plus, există o zonă cu apă de mică adâncime pentru copii. În zona de scăldat există și o cadă cu hidromasaj, un tobogan de apă și un bar. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Hotelul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, boccia și volei de plajă, precum și cu plată - ciclism/ciclism montan, minigolf și călărie. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca windsurfing, caiac, scufundări subacvatice și aqua-fitness, iar contra cost schi nautic, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu barca cu motor, plimbări cu banana și canoe. Locul de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, yoga, gimnastică și aerobic, iar contra cost biliard. Unitatea de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, un hamam, un salon de înfrumusețare și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o baie de aburi și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă și o discotecă.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant (cu scaune înalte pentru copii), o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea, un bar și un pub. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.