Tui Blue Pasha Bay

Descriere hotel

Acest resort este la Konakli.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Resortul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Un supermarket și un magazin de suveniruri și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Complexul de vacanță are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea resortului. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.
În camere există un aparat de aer condiționat. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de nefumători.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Resortul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, volei de plajă, volei, baschet și minigolf. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă schi nautic. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard și un joc de darts, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Resortul oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care o baie de aburi, un hamam și terapii prin masaj, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, un spa. Copiii se pot juca la miniclub și pot dansa și cânta în minidiscotecă.
Zona cu restaurante dispune de 2 restaurante și de un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit.