Tui Blue Palm Garden

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 1767 evaluări

9.8

Kizilağaç Turizm Merkezi 07600 Manavgat Turkish Rivera Türkiye

Descriere hotel

Localizare:
Situată pe un promontoriu luxuriant, chiar lângă o superbă plajă cu nisip și pietriș, lungă de 180 de metri, de pe Riviera Turciei, TUI BLUE Palm Garden este un loc uimitor de înot, cu fundul mării în pantă abruptă și ape ceruleene sărutate de soare. Dacă aveți chef de aventură în orașele locale, puteți face o plimbare cu un dolmus (microbuz public) până în orașul divers Manavgat (12 km) sau în satul antic Side (17 km). Cel mai apropiat aeroport este Antalya, la aproximativ 70 km distanță, cu un timp de transfer de aproximativ 60 de minute. Locurile de parcare sunt disponibile gratuit în fața hotelului.

Hotel situat direct pe plaja cu nisip și pietriș, cu o pantă abruptă în apă


Facilitati copii:
Divertisment în timpul zilei și seara
Program pentru copii în Kids’ Club 6 zile/săptămână, adaptat diferitelor grupe de vârstă
Teens’ Lounge în timpul vacanțelor școlare

Hammam și saună - gratuit; masaje si tratamente - contra cost

Activitati si sporturi:
Boccia, Minigolf, Sah de gradina, Slackline, Trambuline, Trambulina de apa cu tobogan, Tenis de masa, Tenis, volei pe plajă, Activitati la piscina, Turnee

Facilitati camere:
Camerele duble Duo:
Camerele complet renovate au fiecare aproximativ 21 de metri pătrați de spațiu și un balcon aerat. În unele camere, patul dublu este format din două paturi de o persoană separate, care pot fi demontate dacă este necesar. Aerul condiționat poate fi reglat individual pentru acea temperatură ideală. La sosire, veți găsi o sticlă de apă răcoritoare în frigider. Sistemul de divertisment are un televizor cu ecran plat cu conexiune prin satelit, difuzoare Bose Bluetooth și WiFi. Patru dintre camerele duble Duo sunt complet accesibile cu scaunul cu rotile.

Localizare

Kizilağaç Turizm Merkezi 07600 Manavgat Turkish Rivera Türkiye