Flamingo Grand Hotel & Spa

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Flamingo Grand Hotel & Spa

Hotelul la plajă cu toate facilitățile clasei lux este amplasat chiar în centrul Albenei, nu departe de o plajă cu nisip, cu diverse posibilități de petrecere a timpului liber în zonă. Cel mai apropiat aeroport este Varna (VAR), distanța este de aproximativ 40 de km.
Hotelul oferă 158 de Suite Junior, 20 de suite și 4 apartamente pe 9 nivele la care se poate ajunge cu 7 lifturi. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră, în așa fel încât turiștii pot apela în mod flexibil la serviciile de check-in/check-out. Facilitățile mai cuprind și o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.
Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu, de un pat „King size” sau de o canapea. Există dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Datorită unui frigider, unui minifrigider, unui cuptor cu microunde și unui aparat pentru cafea/ceai, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, o combină muzicală și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de nefumători și camere pentru fumători.
Clienții care fac sport sau caută odihnă vor găsi în zona cu piscine cu 2 bazine exterioare și interioare un loc perfect pentru a uita de rutină. În plus, există și piscine pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Unitatea de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu volei de plajă și volei, precum și cu plată - ciclism/ciclism montan, tenis, minigolf, partide de golf, tir cu arcul și călărie. Datorită unor sporturi ca aqua-fitness, și, contra cost, schi nautic, windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu barca cu motor, hidrobicicletă, plimbări cu banana și scufundări subacvatice, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți în mediul lor. Locul de cazare dispune de o ofertă cuprinzătoare de sporturi în interior, de ex. aerobic, iar contra cost o sală de fitness, tenis de masă, badminton, biliard, bowling și squash. Hotelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, un salon de înfrumusețare, o cură, hidroterapie, terapii ayurvedice și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ o minidiscotecă, o discotecă și un club de noapte.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață. La amiază se poate alege între à la carte și meniu, iar seara între bufet și à la carte. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Water slide

Secured parking

Parking garage

Bikes available

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Nightclub / DJ

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Mini-market on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Non-smoking rooms

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance

Cloakroom