Sentido Bilyana Beach

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Sentido Bilyana Beach

Acest hotel la plajă pentru așteptări ridicate se află la Nesebar, chiar pe malul mării, într-o zonă centrală, pe o arteră principală. Există conexiune directă la mijloacele locale de transport în comun, de asemenea, diverse baruri, restaurante și magazine se află la câțiva metri distanță de locul de cazare.
Hotelul oferă 14 suite, 10 garsoniere și 105 camere duble pe 5 nivele la care se poate ajunge cu 5 lifturi. Recepția din zona de primire este disponibilă la orice oră și oferă flexibilitate în ce privește serviciile de check-in/check-out. Facilitățile unității de cazare cuprind o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Oferta include room-service.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu acces la internet, un telefon cu apelare directă și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
În una din cele 2 piscine exterioare și interioare clienții pot să găsească echilibrul binefăcător dintre sport și relaxare. De asemenea, zona cu piscine cu apă dulce parțial încălzite oferă și bazine pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile și umbrelele de pe terasa însorită contribuie la o vacanță perfectă. La hotelul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, yoga, gimnastică și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și solariu. În timpul liber, muzică live, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. La mic dejun și cină clienții se servesc de la bufetul bogat. Diverse mâncăruri à la carte pot fi alese la prânz și cină. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Nightclub / DJ

Shops on site

Mini-market on site

Non-smoking rooms

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Cloakroom