Obzor Beach Resort

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Obzor Beach Resort

Acest hotel la plajă se află la Obzor, chiar pe plaja cu nisip. Aparthotelul se află la în jur de 60 de km de aeroportul Varna (VAR), este aproximativ aceeași distanță până la Bourgas (BOJ).
Aceată unitate cu o zonă de recepție dispune de 310 camere. Locul de cazare dispune de un bancomat, de o sală de conferințe și de un medic de la hotel. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cine călătorește cu automobilul propriu, îl poate parca în funcție de disponibilitate gratuit în parcarea hotelului.
Și vederea spre mare creează o ambianță plăcută în multe spații de cazare. Camerele au o canapea. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. Lucurile de valoare pot fi depozitate în siguranță într-un seif pus la dispoziție contra cost. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Dotările de bază ale camerei cuprind WiFi (gratuit). În băi se găsește o oglindă de machiaj.
Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, boccia, volei de plajă, o sală de fitness, tenis de masă, biliard și un joc de darts. Pentru timpul liber se propun un program de recreere și o minidiscotecă.
Mesele se iau în unul din cele 2 restaurante. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi. Aparthotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Secured parking

Mini-market on site

Facilities for disabled guests

Conference rooms

Internet

Lobby

Bicycle Park