Olymp Apartcomplex

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Olymp Apartcomplex

Complexul de apartamente se află la Sveti Vlas, nu departe de o plajă.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea complexului de apartamente.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. Chicineta este echipată cu un minifrigider. Telefonul, canale prin satelit și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În băi există un duș.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale complexului. Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Pe terasa însorită clienții se pot întinde confortabil pe șezlongurile adăpostite de umbrele. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare.
Un restaurant stă la dispoziție. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Facilități

Altele

Restaurant

Secured parking

Shops on site

Internet