Villas Rio Mar

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Villas Rio Mar

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află în Dominical, la cca 800 de m de plajă.
Clienții vor găsi o ambianță plăcută în cele 52 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă.
Aparatul de aer condiționat și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, televizorul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de nefumători.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis și minigolf. O sală de fitness, biliard și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a locului de cazare. După o zi lungă, clienții se pot destinde în zona de relaxare, acolo există un spa și un salon de înfrumusețare. Contra cost se oferă și terapii prin masaj.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o sală de mese și un bar. Locul de cazare oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. La mic dejun clienții se servesc de la bufetul bogat. Diverse mâncăruri à la carte pot fi alese la prânz și cină.
Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Children's playground

Laundry

Pets allowed

Non-smoking rooms

Facilities for disabled guests

Air conditioning

Conference rooms

Internet