Hotel Casa Roland Golfito Resort

Prezentare generală

Hotel Casa Roland Golfito Resort

Acest resort se află în Puntarenas, cel mai apropiat aeroport este San Jose (SJO).
Resortul oferă 53 de camere pe 2 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților complexului de vacanță le stau la dispoziție un serviciu de transfer, room-service, o sală de conferințe și un centru de afaceri. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.
Aparatul de aer condiționat și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. Pentru un pat suplimentar nu se percep taxe suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor cu ecran plat și cablu TV și WiFi. Un duș și o cadă se găsesc în interiorul băilor. În plus, clienții savurează articole de cosmetică.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu tenis, o sală de fitness, squash, aerobic și un spa.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și un bar. Resortul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină.
Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Nightclub / DJ

Laundry

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet