Hotel Chalet El Tirol

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Hotel Chalet El Tirol

Amplasat într-o zonă rurală liniștită, hotelul de business își întâmpină turiștii la San Jose.
În cele două clădiri cu 2 etaje, clienții au la dispoziție 23 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Satul de vacanță dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o garderobă, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și o sală de spectacole. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.
În camere există un sistem de încălzire. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Complexul oferă camere de nefumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, partide de golf și terapii prin masaj.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală pentru micul dejun, o cafenea, un bar și un pub. Un restaurant pentru nefumători cu zonă pentru fumători contribuie la o stare fizică de bine. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Dimineața, un mic dejun delicios permite un început de zi dinamic, la prânz și cină clienții pot alege mâncăruri din lista de bucate sau pot comanda un meniu fix. Pentru preferințe speciale, satul de vacanță are la dispoziție și feluri de mâncare dietetice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

Parking garage