Terraza Del Pacifico

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Terraza Del Pacifico

Hotelul la plajă își întâmpină turiștii în Jacó și oferă toate condițiile pentru o ședere plăcută, în special pentru familiile cu copii.
Pe lângă 4 vile/case, clienții pot să aleagă și din 62 de camere și 58 de camere duble. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Facilitățile cuprind următoarele servicii: un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service.
În camere există un aparat de aer condiționat. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi creează confort optim. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.
În zona cu piscină exterioară există 2 bazine pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu călărie, surf, un spa și terapii prin masaj. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri.
Pentru clienți sunt disponibile o sală de mese și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Unitatea de cazare oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de dimineață. La amiază și seara se poate alege între mese de tip bufet, meniu fix și à la carte. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Currency exchange

Safety deposit box

Laundry

Pets allowed

Non-smoking rooms

Conference rooms

Internet