Tilajari Hotel Resort & Conference Center

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Tilajari Hotel Resort & Conference Center

Acest hotel le urează bun venit clienților în Arenal. Până la cele mai apropiate stații ale mijloacelor locale de transport în comun sunt 400 de m.
Clienții pot să-și petreacă sejurul în ambianța plăcută a celor 152 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Hotelul dispune de un seif, de o sală de jocuri, de un serviciu de transfer, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de o sală de conferințe, de un centru de afaceri și de o spălătorie de tip self-service. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (contra cost). La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare.
Un aparat de aer condiționat și un ventilator creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, canale prin satelit, radioul, ceasul deșteptător și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.
Complexul de piscine cu 3 piscine în aer liber și bazine pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. O terasă însorită invită la zăbovit. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu tenis, o sală de fitness, aerobic, un spa, o saună și terapii prin masaj.
Zona cu restaurante dispune de un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Locul de cazare oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate demipensiune și pensiune completă. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Safety deposit box

Games room

Laundry

Shops on site

Non-smoking rooms

Facilities for disabled guests

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance