Laguna Lodge

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Laguna Lodge

Acest hotel ecologic se află în Parcul Național Tortuguero, la doar câteva secunde față de mare.
Aceată unitate cu o recepție dispune de 104 camere. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Alte servicii cuprind un serviciu de pază nonstop, asistență medicală, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă.
Ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Echiparea este completată de un telefon și WiFi. Băile dispun de un duș și de o cadă. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
2 piscine exterioare promit împrospătare și înviorare. De asemenea există bazine pentru copii. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu volei de plajă, canoe și o sală de fitness.
Locurile unde se poate lua masa cuprind 2 restaurante, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare pensiune completă. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Currency exchange

Safety deposit box

Laundry

Shops on site

Conference rooms

Internet

Medical assistance