Balcon Del Mar

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Balcon Del Mar

Hotelul la plajă se potrivește perfect pentru familiile cu copii și se află imediat în centrul localității Puntarenas.
Hotelul le urează un călduros bun venit clienților în una din cele 47 de camere, 6 suite, 3 apartamente, studiouri, 10 camere single și 27 de camere duble disponibile. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Unitatea de cazare dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de un serviciu de transfer, la anumite ore de room service, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de o sală de conferințe și de o sală de banchete. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere există o sufragerie, o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. De la balconul sau de pe terasa care se găsesc în majoritatea camerelor, clienții au vedere spre mare. Camerele au un pat dublu. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. În ce privește activitățile de petrecut timpul liber, hotelul oferă pe lângă un spa și surf și plimbări cu scuterul acvatic contra cost.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Pets allowed