Karahe Beach Hotel

Prezentare generală

Karahe Beach Hotel

Acest hotel se află în Parcul Național Manuel Antonio, chiar pe plajă.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, o bibliotecă, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare.
Un aparat de aer condiționat și un ventilator creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon și WiFi (gratuit). Un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj se găsesc în interiorul băilor. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Activități sportive multe și diverse, propuse la hotel, ca de ex. pescuit și contra cost ciclism/ciclism montan, boccia și călărie oferă divertisment sportiv. Contra unor taxe suplimentare clienții pot de asemenea alege biliard și un joc de darts. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Un mic dejun continental garantează o zi bună de dimineață.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Secured parking

Laundry

Shops on site

Air conditioning

Internet