Best Western Tamarindo Vista Villas

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Best Western Tamarindo Vista Villas

Hotelul la plajă este amplasat pe o stradă principală, nu departe de centrul localității Tamarindo.
Clienților le stau la dispoziție 17 camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un chioșc cu ziare. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.
În camere există un aparat de aer condiționat și un ventilator. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. Sunt disponibile dormitoare separate. Pentru un pat suplimentar nu se percep taxe suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. În chicinetă se află un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea stau la dispoziție camere cu băi fără obstacole. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, biliard, aerobic și un spa. Pentru timpul liber se propun o discotecă și un club de noapte.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Nightclub / DJ

Laundry

Mini-market on site

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance