Selina Tamarindo

Prezentare generală

Selina Tamarindo

Acest hostel se află în Tamarindo, la cam 600 de m de plajă.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un spațiu cu televizor și o zonă pentru fumători. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. În funcție de disponibilitate, clienții ce călătoresc cu mașina personală pot folosi parcarea (gratuit). Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Un aparat de aer condiționat și un ventilator creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon și WiFi. Un duș și o cadă se găsesc în interiorul băilor.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hostelului. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan și o sală de fitness.
Un restaurant stă la dispoziție. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Facilități

Altele

Restaurant

Secured parking

Shared lounge/TV area

Pets allowed

Internet