Hotel Camino Del Mar

Prezentare generală

Hotel Camino Del Mar

Clubul-resort de top se află în Cayo Guillermo, la cca 7 km de plaja cu nisip.
Hotelul cu aer condiționat dispune de 301 camere, de 3 Suite Junior, de 2 suite și de 286 de camere duble. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile locului de cazare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și în alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există acces la internet, un telefon cu apelare directă și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Hotelul oferă un program foarte cuprinzător de sporturi în aer liber, cu ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, volei de plajă, volei, baschet, tir cu arcul și călărie, iar contra cost pescuit. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum windsurfing, hidrobicicletă, canoe, iahting, catamaran, caiac, snorkelling, scufundări subacvatice și aqua-fitness. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. În unitatea de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa, o saună și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, muzică live și o discotecă.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: 4 restaurante, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o paletă diversă de băuturi alcoolice și nealcoolice, precum și minibar. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de dimineață. La mic dejun și prânz clienții se servesc de la bufetul bogat.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Secured parking

Schimb valutar

Safety deposit box

Club de noapte/DJ

Club pentru copii

Children's playground

Spălătorie

Shops on site

Barber / Beauty shop

Air conditioning

Internet

Lobby

Medical assistance

Theatre

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Hotel Camino Del Mar accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Hotel Camino Del Mar nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Hotel Camino Del Mar

Ore de liniște

Hotelul Hotel Camino Del Mar nu impune program de liniște