Iberostar Coral Ensenachos

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Iberostar Coral Ensenachos

Acest hotel, ideal pentru turiști de la plajă, se află în Cayo Ensenachos, chiar pe malul mării.
Hotelul cu aer condiționat dispune de 46 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Locul de cazare dispune de asistență medicală, de room service contra cost, de un coafor, de 3 săli de conferință, de un centru de afaceri și de un lounge. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor, o terasă oferă confort suplimentar, invitând la relaxare. Camerele au un pat „King size”. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Camerele dispun de un telefon, și de WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. În băi sunt disponibile un uscător de păr și halate de baie pentru folosința zilnică. Varietatea de prosoape creează un confort deosebit în băi.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. O cadă cu hidromasaj îndeamnă la relaxare (contra cost). Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis și volei. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de catamaran, snorkelling și scufundări subacvatice. Tenis de masă și yoga fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. La locul de cazare se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Se organizează un program de divertisment pentru adulți.
Zona cu restaurante dispune de 4 restaurante și de un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Barber / Beauty shop

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance