Meliá Cayo Coco

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Meliá Cayo Coco

Amplasat la adăpost de marea agitație, acest club-resort își întâmpină turiștii la Cayo Coco.
Sunt disponibile 8 Suite Junior, 12 suite și 230 de camere duble. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Complexul de bungalouri oferă diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un seif, un schimb valutar, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un supermarket și un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea complexului.
În camere se găsesc o zonă de living și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Camerele au un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există acces la internet, un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, o combină muzicală și un CD player. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa însorită. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse activități sportive propuse la locul de cazare garantează distracție, ca de ex. ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, volei de plajă, volei, baschet și tir cu arcul, iar cu plată - pescuit și călărie. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum schi nautic, windsurfing, hidrobicicletă, canoe, iahting, catamaran, caiac, snorkelling și scufundări subacvatice. În complexul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj. Echipa de animatori a complexului propune programe de divertisment pentru copii și adulți.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: 4 restaurante, o cafenea și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o paletă diversă de băuturi alcoolice și nealcoolice, precum și minibar. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de dimineață. La mic dejun și prânz clienții se servesc de la bufetul bogat.
În complex sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Currency exchange

Safety deposit box

Laundry

Shops on site

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance