Hotel Park View

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Hotel Park View

Hotelul urban se află la doar câțiva metri de plajă, într-o zonă centrală în Havana. Stațiile mijloacelor locale de transport în comun (autobuz) se găsesc direct lângă locul de cazare. Aeroportul Havana (HAV) este la aproximativ 20 de km.
Hotelul oferă 55 de camere duble pe 7 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție o garderobă, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune poate fi folosită conexiunea la internet (contra cost).
În camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. Camerele au un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. În plus, există un telefon cu apelare directă și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.
Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. Restaurantul are aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun delicios îi îmbie dimineața pe clienți afară din paturi. Prânzul (à la carte și meniu) și cina (à la carte) sunt pregătite în mod diversificat.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Kids' club

Lift

Air conditioning

Internet

Lobby

Cloakroom