Las Morlas

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Las Morlas

Acest hotel se află într-un cartier liniștit la cam 1 km de centrul orașului Varadero.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Hotelul cu aer condiționat dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de un chioșc cu ziare, de un spațiu cu televizor, de servicii de bonă, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de o sală de conferințe și de un medic de la hotel. În spațiile comune este disponibil WiFi. Pe lângă un supermarket și un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider și un minifrigider. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Hotelul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, volei de plajă și minigolf, precum și cu plată - partide de golf și călărie. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum windsurfing, hidrobicicletă, iahting, catamaran, caiac, snorkelling, scufundări subacvatice și aerobic în apă. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Stau la dispoziție spa, saună și terapii prin masaj (totul contra cost). În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, muzică live, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi, la prânz și cină clienții se servesc de la bufetul bogat.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Secured parking

Bikes available

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Nightclub / DJ

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Mini-market on site

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance