King Tut Aqua Park Beach Resort

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

King Tut Aqua Park Beach Resort

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Hurghada la doar 100 de m de plajă, clienții ajung în centrul orașului după vreo 3 km. Turiștii pot ajunge la mijloacele locale de transport în comun în cam 100 de m. Aeroportul Hurghada (HRG) este la aproximativ 8 km.
În anul 2018 acest resort a fost modernizat. Resortul cu aer condiționat oferă 135 de camere și dispune de lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o garderobă, o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un proiector.
Aparatul de aer condiționat și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește un balcon sau o terasă. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, canale prin satelit, un radio și WiFi. În baia dotată cu un duș și un bideu există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.
În exterior sunt disponibile 4 piscine. Relaxare agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost), distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cât de mult se pot distra în apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Resortul propune diverse oferte de făcut sport în aer liber, printre care volei și, contra unei plăți, pescuit și călărie. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca schi nautic și aerobic în apă, iar contra cost windsurfing, kitesurfing, plimbări cu banana, iahting, snorkelling și scufundări subacvatice. Locul de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, un joc de darts, yoga, gimnastică și aerobic, iar contra cost biliard. În complexul de vacanță se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și o discotecă.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: 3 restaurante, un bar și un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. La micul dejun (), prânz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mâncăruri à la carte după propriul gust (pentru cină). La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene.
Resortul acceptă ca mijloace de plată carduri de credit uzuale.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Water slide

Secured parking

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Nightclub / DJ

Kids' club

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance

Cloakroom

Theatre