Royal Star Beach Resort

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Royal Star Beach Resort

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află în centrul Hurghadei, la doar 50 de m de mare.
Resortul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 4 etaje cu un lift și 212 camere. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Facilitățile locului de cazare cuprind o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Pe lângă un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale resortului se numără o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, există un seif și un minibar contra cost. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, canale prin satelit și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. În ce privește activitățile de petrecere a timpului liber, resortul mai oferă, pe lângă volei de plajă, aqua-fitness, un joc de darts, aerobic, un spa și un salon de înfrumusețare, și snorkelling contra cost. Copiii se pot juca la miniclub și pot dansa și cânta în minidiscotecă.
Zona cu restaurante dispune de 2 restaurante și de un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi, la prânz și cină clienții se servesc de la bufetul bogat. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Complexul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
În resort sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance