Greenhills Elan Modern

Prezentare generală

Greenhills Elan Modern

Acest hotel este la Manila.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Există de asemenea și magazine. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Pentru asistență în comunicare și afaceri, centrul de afaceri oferă un fax.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile dispun de un duș, de o cadă și de un bideu. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea stau la dispoziție camere cu băi fără obstacole. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu partide de golf, o sală de fitness, biliard, un joc de darts, aerobic, un spa și terapii prin masaj.
Zona cu restaurante cuprinde un restaurant și o cafenea. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Laundry

Shops on site

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance

Theatre