Adele Beach Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Adele Beach Hotel

Acest hotel se află chiar pe plaja cu nisip și intrare lină în apă, într-o zonă centrală la Adelianos Kambos.
Clienților le stau la dispoziție 90 de camere duble și o recepție deschisă 24 de ore în zona de recepție. Hotelul dispune de un seif, de un schimb valutar, de un spațiu cu televizor, de un serviciu de îngrijire a bebelușilor, de room service contra cost, de un serviciu de apel de trezire și de un serviciu de spălătorie și curățătorie. Pe lângă un supermarket, clienții pot vizita și alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și o combină muzicală. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Șezlongurile și umbrelele de pe terasa însorită contribuie la o vacanță perfectă. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Un joc de darts în interior îi păstrează în formă pe clienții unității de cazare. Seara clienții pot să savureze sfârșitul zilei ascultând muzică live.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Nightclub / DJ

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Non-smoking rooms

Lift

Air conditioning

Internet

Lobby

Medical assistance