Grecotel Villa Oliva

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Grecotel Villa Oliva

Acest aparthotel, care se potrivește cel mai bine pentru familii, se află la Rethymnon direct pe plaja cu nisip și pietriș, pe o stradă principală, centrul orașului Rethymnon se află la cam 7 km distanță.
Aparthotelul cu un lift dispune de 21 de camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Obiectele de valoare pot fi păstrate în siguranță în seiful hotelului. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și serviciile unui valet. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă (contra cost).
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește un balcon sau o terasă. Clienții pot dormi confortabil pe un pat „Queen size”. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. În chicinetă se află un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Locul de cazare oferă 5 camere de nefumători.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare.
O sală pentru micul dejun stă la dispoziție. Un mic dejun continental garantează o zi bună de dimineață. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Aparthotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
La locul de cazare se acceptă ca mijloc de plată carduri de credit uzuale.

Facilități

Altele

Bikes available

Safety deposit box

Laundry

Lift

Internet

Medical assistance