Maravel Land Hotel Resort

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Maravel Land Hotel Resort

Acest hotel se află chiar pe plaja cu nisip, într-o zonă centrală la Adelianos Kambos.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Hotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un seif, un spațiu cu televizor, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și un coafor. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă (contra cost).
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Sunt disponibile dormitoare separate. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Echiparea este completată de acces la internet, un telefon, canale prin satelit și un radio. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. Hotelul oferă un program de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, volei de plajă și călărie și contra cost tenis. De asemenea clienții pot alege o sală de fitness precum și cu plată tenis de masă și biliard. Clienții au acces la o zonă de relaxare cu o saună. Contra cost există terapii prin masaj. Pentru timpul liber se propun o discotecă și un club de noapte.
Zona cu restaurante dispune restaurant tip bufet și de un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Clienții all inclusive sunt așteptați de oferte speciale - atât gustări cât și o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Nightclub / DJ

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Internet