The Syntopia

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

The Syntopia

Acest hotel la plajă din categoria de 4 stele se potrivește perfect pentru adulții care vor să-și petreacă concediul cu adulți și se află la cam 6 km de centrul localității Adelianos Kambos.
Recepția este deschisă la orice oră. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cinefilii pot viziona filme la cinematograf. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Alte servicii cuprind asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, servicii ale unui valet și un medic de la hotel.
Un aparat de aer condiționat și un ventilator creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. În plus sunt disponibile un seif și un birou și, contra unui supliment de preț, un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. În băi există o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. În ce privește activitățile de petrecere a timpului liber, locul de cazare mai oferă, pe lângă snorkelling, scufundări subacvatice, o sală de fitness și un hamam, și o saună contra cost.
Zona cu restaurante dispune de un lobby bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Un mic dejun pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce se trezesc târziu, prânzul și cina îmbie cu o ofertă diversificată de bucate. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

24-hours front desk

Safety deposit box

Laundry

Shops on site

Non-smoking rooms

Conference rooms

Internet

Medical assistance