Afitis Boutique Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Afitis Boutique Hotel

Acest hotel se află la adăpost de marea agitație la cam 800 de m de centrul localității Afitos.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Hotelul oferă asistență medicală. În spațiile comune este disponibil WiFi. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Există de asemenea și magazine. Pentru o ședere plăcută, clienții pot folosi diversele facilități de relaxare ale locului de cazare, precum și ale grădinii. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare.
În camere există un aparat de aer condiționat. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat „Queen size” sau un pat „King size”. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Camerele au și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, canale prin satelit și WiFi. În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. Băile dispun de un duș, de o cadă și de o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. O cadă cu hidromasaj îmbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi între reprize. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. În ce privește activitățile de petrecere a timpului liber, hotelul mai oferă, pe lângă partide de golf, tenis de masă, un spa și un salon de înfrumusețare, și terapii prin masaj contra cost. Seara clienții pot să savureze sfârșitul zilei ascultând muzică live.
Zona cu restaurante dispune restaurant à la carte și de un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Micul dejun și un bufet variat de seară garantează savori culinare zilnic.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Laundry

Shops on site

Internet

Lobby

Medical assistance