Manoulas Beach

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Manoulas Beach

Acest hotel se află în Agios Ioannis, chiar pe plajă.
Hotelul cu aer condiționat oferă 76 de camere ce se află atât într-o clădire principlă cu 3-etaje cât și în 3 clădiri auxiliare. Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, servicii de bonă și room-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.
În camere există un aparat de aer condiționat. De la balconul sau de pe terasa care se găsesc în majoritatea camerelor, clienții au vedere spre mare. Camerele au un pat dublu. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, o combină muzicală și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, o sală de fitness, gimnastică, aerobic și un spa.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Un bufet bogat la micul dejun contribuie la un început de zi dinamic.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Lift

Air conditioning

Internet