Mr & Mrs White Tinos Boutique Resort

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Mr & Mrs White Tinos Boutique Resort

Acest hotel se află în Agios Ioannis, la cca 5 minute de plajă.
Clienții au la dispoziție 52 de camere într-o clădire principală cu 1 etaje și 3 clădiri auxiliare. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de transfer, room-service și un serviciu de spălătorie. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Pentru un pat suplimentar nu se percep taxe suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. O cadă cu hidromasaj îmbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi între reprize. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Locul de cazare le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de snorkelling și scufundări subacvatice. Spațiile pentru fitness se potrivesc perfect pentru un antrenament cuprinzător și divers. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi și hamam. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese și un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet