Thassos Grand Resort

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Thassos Grand Resort

Acest resort se află în Agios Ioannis, chiar pe plajă, într-o zonă liniștită.
La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje și un seif. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Resortul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc room-service, un coafor și o spălătorie de tip self-service.
În camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi creează confort optim. În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu volei de plajă, o sală de fitness, un spa, o saună, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub (gratuit).
Zona cu restaurante dispune de 2 restaurante și de un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare demipensiune. Se oferă micul dejun, prânzul și cina.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Water slide

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Kids' club

Children's playground

Laundry

Barber / Beauty shop

Air conditioning

Internet