Villa Elia

Prezentare generală

Villa Elia

Locul de cazare le urează bun venit clienților în Lefkada.
În această unitate cu o recepție, clienții pot alege între 28 de camere. Locul de cazare dispune de o zonă pentru fumători. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare.
În camere există un aparat de aer condiționat. De asemenea, o chicinetă cu un frigider și un aragaz sunt disponibile în mod standard. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un televizor cu ecran plat și WiFi (gratuit). În băi se găsește un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Locul de cazare le propune tenis celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc.
În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Secured parking

Safety deposit box

Games room

Children's playground

Laundry

Air conditioning

Internet