La Caretta Hotel

Prezentare generală

La Caretta Hotel

Acest hotel își întâmpină clienții în Alikanas.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de transfer și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului.
În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au și un cuptor cu microunde. Echiparea este completată de un telefon și WiFi (contra cost). În băi se găsește un uscător de păr.
Oferta de sporturi și de petrecere a timpului liber garantează distracție pe timpul șederii. În piscina exterioară clienții găsesc împrospătare și înviorare. De asemenea, există o zonă de scăldat amenajată pentru copii. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă.
Un restaurant stă la dispoziție. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele.

Facilități

Altele

Restaurant

Secured parking

Safety deposit box

Laundry

Internet