Zante Nest Studios & Apartments

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Zante Nest Studios & Apartments

Acest hotel se află în apropiere de o plajă, într-o zonă centrală la Alikanas.
Clienții vor găsi o ambianță plăcută în cele 12 camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile hotelului cuprind o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de transfer și un coafor. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucurile de valoare pot fi depozitate în siguranță într-un seif pus la dispoziție contra cost. În chicinetă se află un frigider, un aragaz și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.
În afară de piscinele interioare și exterioare există și un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, minigolf și călărie. Oferta sporturilor acvatice și de plajă include scufundări subacvatice. Biliard și un joc de darts fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa și terapii prin masaj. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub (gratuit).
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Kids' club

Children's playground

Shops on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Air conditioning

Internet