Laura Beach House

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Laura Beach House

Acest hotel se află chiar pe plaja cu nisip, într-o zonă centrală la Alykes.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților hotelului le stau la dispoziție un seif și room-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.
În camere există un aparat de aer condiționat. De la balconul sau de pe terasa care se găsesc în majoritatea camerelor, clienții au vedere spre mare. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. O terasă însorită invită la zăbovit. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan și partide de golf.

Facilități

Altele

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Internet