Porto Evia Boutique Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Porto Evia Boutique Hotel

Acest hotel se află chiar pe plajă, într-o zonă centrală la Amarynthos.
Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Facilitățile hotelului cuprind o cameră de bagaje și un seif. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Telefonul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Clienții pot alege între diverse posibilități de petrecere a timpului liber, printre care ciclism/ciclism montan, tenis, pescuit și un spa.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și meniuri pentru copii. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Internet

Medical assistance