Neda

Prezentare generală

Neda

Acest hotel se află în Olimpia, la aproximativ 20 de km de plajă.
Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Pentru comunicare sau pentru desfășurarea activităților de afaceri se poate pune la dispoziție un fax.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Există un birou. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Locul de cazare oferă camere de nefumători.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, un spa și drumeție.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice. De asemenea, hotelul pune la dispoziție oferte speciale de masă.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Laundry

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance