Atlantis

Prezentare generală

Atlantis

Acest hotel se află la Corfu oraș, cel mai apropiat aeroport este Corfu - Kerkyra (CFU).
Hotelul oferă 61 de camere pe 4 etaje la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților locului de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, room-service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și o sală de banchete. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Bicycle Park