Delphi Palace

Prezentare generală

Delphi Palace

Acest hotel se află la nu mai mult de 50 de metri de plajă, într-o zonă centrală la Delphi.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Hotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un seif, un spațiu cu televizor, room-service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe, un centru de afaceri și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare.
În camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor, un radio și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. O cadă cu hidromasaj îmbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi între reprize. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu un spa, o saună, o baie de aburi și hidroterapie.
Zona cu restaurante cuprinde un restaurant și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Se oferă micul dejun, prânzul și cina.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Pets allowed

Conference rooms

Internet

Lobby