Olympic Hotel

Prezentare generală

Olympic Hotel

Perfect pentru familiile cu copii, acest hotel la plajă se află la aproximativ 300 de m de centrul localității Delphi.
Sunt disponibile 5 suite, 3 camere single și 12 camere duble. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Hotelul cu aer condiționat oferă diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un seif și room-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare.
Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă, televizorul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Unitatea de cazare oferă 20 de camere de nefumători.
La hotel se găsește o zonă de relaxare cu un spa.
O sală pentru micul dejun stă la dispoziție. La centrul de cazare se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Air conditioning

Internet