Domes Aulus Elounda, Curio Collection By Hilton

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Domes Aulus Elounda, Curio Collection By Hilton

Acest resort se află în imediata apropiere față de plajă, într-o zonă centrală la Agia Paraskevi.
Resortul a fost renovat în 2022. Resortul cu un lift dispune de 183 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților locului de cazare le stau la dispoziție o bibliotecă, un serviciu de închiriat mașini, room-service, un serviciu de spălătorie și un coafor. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Clienții pot cumpăra mici amintiri din concediu de la magazinele de suveniruri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea complexului. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. De pe balconul sau terasa privată ce se găsesc în camere, clienții pot să se relaxeze de minune și să se bucure de priveliștea spre mare. Camere dispun de un pat „Queen size” și de o canapea. De asemenea, există un seif și un minibar contra cost. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, canale prin satelit și WiFi. Un sortiment de perne promite o stare de bine confortabilă. În baia dotată cu un duș există un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. O cadă cu hidromasaj îndeamnă la relaxare (gratuit). O sală de fitness și yoga fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a resortului. Locul de cazare propune diverse oferte în zona de relaxare, printre care un spa, precum și, contra unor taxe suplimentare: o saună, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Se organizează un program de divertisment pentru adulți.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. Complexul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
În resort sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Fitness

Swimming pool

Free parking

Secured parking

Bikes available

24-hours front desk

Safety deposit box

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Free Wi-Fi

Internet