Avantis Suites

Prezentare generală

Avantis Suites

Acest hotel se află în Eretria, la aproximativ 1,3 km de plajă.
Aceată unitate cu o recepție dispune de 37 de camere. Facilitățile includ o cameră de bagaje. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Clienții locului de cazare sunt invitați să se relaxeze în grădină. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
În camere există un aparat de aer condiționat și încălzire reglabilă la nivel central. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. În chicinetă se află un frigider, un aragaz și un cuptor. Un telefon, un televizor și WiFi (gratuit) creează confort optim. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, călărie, plimbări cu scuterul acvatic, tenis de masă, un spa și terapii prin masaj.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare demipensiune. Se oferă micul dejun, prânzul și cina.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

Shared lounge/TV area

Games room

Kids' club

Children's playground

Laundry

Facilities for disabled guests

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance

Theatre