Eretria Hotel & Spa Resort

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Eretria Hotel & Spa Resort

Situat în afara orașului, resortul este perfect atât pentru oameni de afaceri cât și pentru familii și se află la cam 5 km de centrul localității Eretria. Stațiile mijloacelor locale de transport în comun se află chiar în fața ușii.
În anul 2021 resortul a fost modernizat. În această unitate cu o recepție clienții vor găsi 220 de camere de nefumători. Facilitățile cuprind următoarele servicii: un seif și un schimb valutar. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Resortul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea complexului de vacanță. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de apel de trezire și un serviciu de spălătorie. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost). Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni stau la dispoziție 11 săli.
În camere există un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Camerele au un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, un radio și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. În băi există o cădiță pentru bebeluși. În băi sunt disponibile un uscător de păr, halate de baie și telefonul pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. O terasă însorită invită la zăbovit. Activitățile numeroase și diverse propuse la locul de cazare garantează distracții sportive, ca de ex. tenis, boccia, volei de plajă, volei, baschet și pescuit. O sală de fitness, yoga și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a resortului. Locul de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj, și, contra unei taxe suplimentare - o baie de aburi, o beauty-farm, hidroterapie și terapii anti-îmbătrânire. Alți organizatori propun o baie de aburi. Resortul propune multe oferte de divertisment, printre care un program de recreere, o minidiscotecă, o discotecă și un club de noapte.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală pentru micul dejun și un bar. Clienții sunt ospătați în restaurant (nefumători, bufet, aer condiționat și scaun înalt pentru copii). La centrul de cazare se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Un bufet bogat la micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Secured parking

Bikes available

Currency exchange

Safety deposit box

Nightclub / DJ

Children's playground

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Non-smoking rooms

Conference rooms

Internet

Medical assistance